Samen next level?

Bij Amy kun je onder andere terecht voor een coachtraject van negen maanden, deelnemen aan de Mastermind, maar ook voor een enkele coachdag kun je bij Amy terecht. Om te kijken of het  langdurige traject, de Mastermind of Membership iets voor je is, maar natuurlijk ook wanneer je genoeg hebt aan één intensieve dag aan ware verdieping. Waar je inzicht krijgt in jezelf en jouw bedrijf en wat je momenteel nodig hebt om ten volste te groeien. Want een goede coachdag leidt tot directe verandering en resultaat.

Waarom een coachdag bij Amy?

Omdat Amy dé coach is op gebied van het ontwikkelen van de juiste mindset!
Want ook al heb je al je zaakjes op orde, zonder de juiste mindset zal je nooit de top bereiken. Want die bekende ‘Mind over matters’ mentaliteit onderscheidt winnaars van de rest. Als je jouw bedrijf en jezelf wilt laten groeien moet je een coach hebben die weet hoe jij daar komt. En dat weet Amy!

‘Ik zie zoveel vrouwen om me heen genoegen nemen met wat ze nu hebben, terwijl er oh zoveel meer inzit. Dat kriebelt bij mij. Ik weet zelf hoe het is om (eindelijk!) vanuit je volle potentie te werken en dat is zoveel meer bevredigend dan op de automatische piloot je dagen doorkomen. 
Ik ben zelf compleet blind in het diepe gedoken en bijna verdronken.

Dat heeft er voor gezorgd dat ik nu wel eerst grondig check wat de status van het water is.

Heb jij een idee wat je verder uit zou willen bouwen? Heb je iets bedacht, maar denk je dat het niet uniek genoeg is? Denk je dat jouw bedrijf uitgegroeid is? Ben je jouw motivatie kwijtgeraakt?

Wat je probleem ook is of lijkt te zijn, samen zoeken we de oplossing én vinden deze ook! Ik help jou om jouw aanbod verder uit te breiden. Om werkende salesfunnels op te bouwen. Jouw website te verbeteren. Je tarieven onder de loep te nemen en aan te passen. Doelen te stellen en deze ook te behalen. En meer! Krijg je er al zin in?’

‘Iedereen heeft een succesverhaal, alleen soms is het nog niet geschreven.’ – AMY

Wat kun je verwachten op een coachdag bij Amy?

‘Ik vind het belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf, maar zoek ook graag jouw grenzen op. Want buiten die grenzen, daar gebeurt het allemaal. Ik ga er alles aan doen om jouw brein te verscherpen, geef heldere toepasbare tips en beantwoord al je vragen met praktische voorbeelden.
Op deze dag gaan we aan de slag met een strategie voor de toekomst, met nieuwe doelen en een plan van aanpak. Je krijgt mijn volledige commitment en ik ga ervoor zorgen dat ook jij groots gaat denken. Ik ga die ‘aan-knop’ bij jou (terug)vinden en samen gaan we jouw verlangen en potentie waarmaken!’ Een coachdag is één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur en altijd op een toffe, inspirerende locatie.
Coachdagen zijn altijd 1 op 1 zodat jij de volledige aandacht krijgt die jij verdient! Neem gerust contact op wanneer je meer wilt weten over een Coachdag op maat.
Een maand na de Coachdag neem ik dertig minuten de tijd om telefonisch contact met jou op te nemen en jouw vragen te beantwoorden of gewoon lekker te luisteren naar jouw succesverhaal!

Wist je dat er naast een coach dag ook nog andere opties zijn om met Amy samen te werken?

i

Programma

Waardevol programma met 6 pijlers voor een succesvol bedrijf. Amy van der Ham auteur van ‘Zo doe je dat!’ deelt haar kennis en ervaring. Hoe maakte zij met €500 euro drie succesvolle bedrijven? En hoe kun jij dat ook bereiken? Samen met Amy!

Mastermind

Groeien in jouw volste potentie met Amy’s Mastermind
Samen met Amy van der Ham in een groep gelijkgestemde vrouwen, met dezelfde passie en gedrevenheid onvoorstelbare doelen te halen. Dat wil jij toch ook?

Negen maanden traject

Intensief coachtraject bij Amy van der Ham voor een rijk leven
Samen met Amy werken aan jouw mindset, jouw potentie en jouw financiën. Klaar om echt te werken aan jouw bedrijf en jouw leven te verrijken? Op naar succes!

Klaar om de eerste duik in je business te nemen?

Mocht je twijfelen of een coach dag is wat jij nu nodig hebt, dan kun je vrijblijvend een intake aanvragen. Amy luistert naar wat je nodig hebt en geeft advies over de beste vervolgstap.